Oktober
UuUu. Oktober er snart over og det er med stor glede jeg deler litt inspirasjon til smått og stort. Dette er mitt aller første blogginnlegg på evig lenge og jeg kjenner det er godt å være i gang. Utgangspunktet til lista over tips var heftig. Jeg lurer på om jeg var oppi 30 forskjellige områder. Med andre ord så må jeg føle meg litt frem. Gjerne gi meg et vink om hva som inspirerer å høre mer om!
Snapchat: Denne måneden vil jeg dra frem snapvloggeren Ida Jonas. Hun går under brukernavnet misskjelsberg på Snapchat. Hun er så usminka men sminka samtidig. Ja, altså hun er faktisk makeup artist. Bare det i seg selv gir en ekstra grunn til å elske det usminka ¨morratryne¨ hennes. Ærlig og rå er kanskje en god beskrivelse. På Snapchat akkurat nå kan du følge henne i siste del av svangerskapet.Facebook: NRK P3 - Okei da, så er de guder i innholdsproduksjon sånn i utgangspunktet. Men her folkens, her har vi mye inspirasjon å hente på mange plan. Driver du med podcast, blogg eller ønsker å fange oppmerksomheten til mennesker igjennom videosnutter og bilder så kos deg med feeden deres på facebook.Instagram: Jeg er en smule inhabil i svaret mitt her kjenner jeg... Men har dere fått med dere feeden til Mammabanden.no ??? Personlig så må jeg si at jeg elsker tanken på å gå inn der å scrolle meg nedover overskrifter over tema. Enkelt å finne frem til akkurat det innholdet jeg søker etter. Det er spesielt godt når det er en konto som dekker så mye forskjellig tematikk å bare kunne se hva innleggene handler om før jeg trykker innpå.YouTube: Amy Landino - Dette er en av YouTube-kanalen som fikk meg til å tro at det å stå opp klokken fem hver morgen var det beste som kunne skje meg. Jeg kan ikke si at det var noen suksess. Når det er sagt så legger Amy ut enkle motiverende filmer som gjør det litt enklere å være menneske til tider.


App: Todoist - Jeg er helt hekta på denne appen. Første jeg åpner på maccen når jeg kommer på jobb. Med en gang jeg kommer på ting som skal bli gjort så legger jeg inn oppgaven i appen. Her kan jeg time de forskjellige oppgavene. Prøver å være så lite tidsoptimist som mulig. Får jeg kryssa ut alle som står oppført på "today" så anser jeg dagen som produktiv. Jeg deler listene mine opp på prosjektene jeg har for å få god oversikt. Man kan også dele listene og gi oppgaver til andre om man ønsker det.Menneske: Jeg tipper på at jeg henter 70% av motivasjonen min og inspirasjonen min av mennesker rundt meg. Mennesker gir meg drive, noe som forklarer hvorfor jeg foretrekker å jobbe i team i med mennesker som setter inn ekstra gir. Det gir meg energi. Denne måneden har jeg vært så heldig å få være på samling med hele teamet mitt i Mammabanden. Jeg kan ikke si annet enn TAKK for påfyll. Jeg skulle ha dypdykka litt inn i enkelt personene men jeg tenker at det kommer nok etterhvert her inne på bloggen.

Ros, ris, spørsmål og samarbeid.